Співачка, а також мама відомого молдавського виконавця і тренера "Голос країни" Дана Балана 63-річна Людмила часто ділиться з шанувальниками яскравими фото зі свого особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч людей.

Людмила Балан є народною артисткою Молдови, де її знає практично кожен зустрічний. В Україні Людмила стала відомою завдяки своєму зірковому синові Дану Балану.

Артистка виглядає набагато молодше своїх років і має розкішну фігуру і стрункі ноги, які любить демонструвати публіці.

Як зізналася жінка, то вона має слабкість до білих ботфортів, які дозволяють оцінити довжину її струнких ніг.

"З тих пір, як я себе пам'ятаю, у мене була слабкість до білих чобіт 😊 це приголомшливо піднімає мені настрій", - підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З наступаючим вас святом😍 дивлячись на вас настрій піднімається від вашої посмішки❤️❤️❤️", " пані Людмила, Ви-сама витонченість👏 😍 🔥! Дивлячись на Вас розумієш, що Краса точно врятує світ", "яка ж ви красива😍", "ви дуже красива😍❤️❤️❤️", "Ну красуня😍", " вічно юна Весна! 🌹 🌹 🌹 😌 ",- коментували фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 63-річна мама Дана Балана розповіла про важке захворювання: "Життя може обірватися раптово". Людмила Балан пустилася у відрив після хвороби

Як повідомляє портал «Знай.иа» 63-річна мама Дана Балана зворушила своєю юною копією: красуні в однакових сукнях. А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким тіні вже не перший рік приписують роман, показала яскраве відео, виступаючи на сцені разом з дитячим колективом.

Також «Знай.иа " писав, що 63-річна мама Дана Балана покрасувалася стрункими ніжками на пляжі: "як ангел". Людмила Балан поділилася зворушливим фото з відпочинку, засвітивши фігуру