Відома Молдавська співачка і мати української зірка Дана Балана Людмила поділилася знімком своєї літньої матері.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Людмила Балан є споконвічно молдавською виконавицею і в рідній країні її знає практично кожен зустрічний, в Україні співачка також встигла набути популярності завдяки своєму синові Дану Балану.

Дан Балан, instagram.com/danbalan/
Дан Балан, instagram.com/danbalan/

Зараз за життям Молдавської співачки спостерігають тисячі українських шанувальників, яких вона регулярно радує знімками у відвертих нарядах і показує, чим займається на дозвіллі в свої 63 роки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цього разу Людмила Балан вирішила відійти від самозамилування, показавши шанувальникам свою літню і улюблену маму. Співачка опублікувала знімок, на якому її мати стоїть в оточенні квітучих дерев в саду і мило дивиться в камеру.

"Великдень - Мамі… ❤️❤️❤️

"Боже, за мою матір,

Я б молився Тобі з небес

Нехай твоя любов спуститься

Долаючи її глибокий подих.

Подаруй їй сонячні дні,

Білі троянди пила,

Над сутінками зі снігом

Подаруй їй радість...", - написала Людмила Балан під фото.

У коментарях шанувальники співачки побажали її матері здоров'я і довгих років життя, а також привітали зі світлим святом Великодня.

Нагадаємо, що мама Дана Балана привітала шанувальників зі святом.

Як повідомляв портал Знай.uа, 63-річна мама Дана Балана розповіла про важке захворювання: "життя може обірватися раптово".

Також Знай.uа писав, що Людмила Балан поділилася з шанувальниками новим яскравим відео.