Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскраве селфі, позуючи на терасі їх з Настею Каменських заміського будинку, показавши, з чого починає спекотний літній день. Так, артист відправився на пробіжку, примірявши чорну футболку-оверсайз і демонструючи біцепси.

При цьому шоумен заінтригував численних шанувальників несподіваною заявою, заявивши, що йому доведеться в 2021 році попрощатися з багатьма людьми, так як Олексій дуже не любить базік. Фанати виконавця почали підтримувати Потапа, а також гадати, кому той присвятив свої слова.

Деякі навіть припустили, що мова йде про давнього друга продюсера, виконавця Позитива, який дав відверте інтерв'ю в проекті "Но это не точно" з Олександром Еллертом і Андрієм Рибаком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Не люблю базік, доведеться з багатьма попрощатися в цьому році, я людина справи, business man, встав і побіг !"

Фолловери не пройшли повз: "щось виходить, 2021 - рік пліток, інтриг і розслідувань🌚 А, і ще розлучень . Але , нарешті всі почали знімати рожеві окуляри 🤓🤪", "Тільки так і в житті люди і досягають успіху , пахати пахати і знову пахати , неможливо досягти успіху на дивані ..... 👏 😎 всім добра бажаю і більше:))", "А може він говорить про Позитиа, який на шоу у Еллерта і Рибака багато базікав особистих речей)))", "красунчик🔥".