У вівторок, 22 червня, своє сорокаріччя відзначив відомий ведучий і громадський діяч Сергій Притула. Він скликав всіх друзів і колег в ресторан.

На святі можна було помітити Машу Єфросиніну, Лесю Нікітюк, Володимира Жогло, а співала для зіркових гостей Таянна. Варто відзначити, що вечірка була в офіційному стилі, і сам іменинник прийшов в шикарному чорному костюмі.

Через деякий час в мережі почали з'являтися перші кадри зі святкування, зокрема, на сторінках в Instagram Маші Єфросиніної і Лесі Нікітюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На одному з роликів телеведуча заспівала разом з ювіляром, і поцілували один одного в щічку. Поруч бігає молодший син Притули, який також потрапив у кадр. Шанувальники відзначили сильну схожість з батьком.

Коли на сцену вийшла Таянна, всі почали танцювати, зокрема Леся Нікітюк та Володимир Жогло. По всій видимості, свято їм дуже сподобався.

Під час виконання пісні «Фантастична жінка» Маша Єфросиніна притулилася до чоловіка, видно, що вони без розуму один від одного, навіть через багато років шлюбу.

Нагадаємо, що ювіляру виповнилося 40 років, і незважаючи на прикмету, що чоловікам не можна святкувати цю дату, він вирішив її порушити. Минулого місяця у Сергія Притули народилася третя дитина-дочка Стефанія, а всього кілька років тому дружина йому подарувала дочку Соломію. Тепер він багатодітний батько.

Нагадаємо, Сергій Притула став батьком втретє: "чудовий день, щоб з'явитися на світ". У Сергія Притули народилася третя дитина

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Притула показав, як правильно носити вишиванку: ось козак. Сергій Притула пояснив, кому не варто одягати вишиванку

Також "Знай.ua" писав, найгучніші розлучення 2021: як Ірина Білик, Дзідзьо, Позитив і Білл Гейтс прощалися з коханими.