Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантними кадрами, зробленими на відпочинку в Туреччині, де Соня насолоджується літом в новому готелі. Раніше артистка проводила канікули разом з подругою, співачкою і зіркою Playboy Дашею Астаф'євою.

Так, Плакидюк з'явилася перед камерою в молочному монокіні з відкритим плечем, доповнивши пляжний образ козирком чорного кольору і сонцезахисними окулярами.

Зірка покрасувалася розкішною фігурою, а також зізналася, що їй знадобилося 32 роки, щоб "дозріти" до ледачої відпустки в Туреччині з басейнами і аквапарками.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Знадобилося 32 роки, щоб я дозріла до Туреччини з аквапарками 🌊

- і ось ваша цукрова булочка вже в другому за місяць класному готелі намагається делікатно підрум'янити свої білосніжні боки ️ ️ "

Фолловери засипали Соню компліментами: "ви схожі більше на Бізе, ніж на цукрову булочку. Дуже красива і повітряна.", "А де султан Сулейман?) ", "Така класна , не така , як усі, а інша. Зі своїми формами, класнющими і офігенним кольором волосся👏", "Які довгі і худі ноги 😍🔥", "Завжди хороша .😍".