Український фотограф і експерт шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк якось вже розповідала про свої глибокі стосунки із зірковою співачкою, актрисою і секс-символом Дашею Астаф'євою.

Дівчина частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч чоловік. І сйчас Софія вирішила відповісти на питання користувачів на всілякі теми, включаючи те, що вона не сприймає в чоловікові, чому чоловіки вибирають собі більш молодих дівчат і як полюбити себе.

Соня Плакидюк, instagram.com/moi_sofism/
Соня Плакидюк, instagram.com/moi_sofism/

"Що не сприймеш в чоловікові? 1. Скупість 2. Відсутність емпатії та співчуття 3. Нескінченний пі*діж собі і оточуючим... а, ну і дебільні жарти😬", - пише Соня Плакидюк.

А на питання, Чому хлопці 20-25 років зустрічаються з малолітніми дівчатками, знаменитість відповіла, тому що їм важливіше форма, а не зміст. Та й маніпулювати малоліткою набагато простіше, ніж знає собі ціну дорослої дівчиною.

Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories
Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories
Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories

"Як полюбити себе і перестати звертати увагу на інших і їх увагу? Я не втомлюся повторювати: "У вас не вийде "змусити себе полюбити". Якщо ви не відповідаєте критеріям, за якими зазвичай відбираєте собі друзів. Якщо вам подобаються легкі не недовірливі реготушки. А самі ви похмура вічно ниючий ковбаса - потрібно щось в собі міняти". Відмовки про" такий У мене характер " - не приймаються. Можна подумати, це щось від вас ніяк не залежне. Інша справа, що істерити і нити завжди набагато простіше, ніж шукати у всьому щось хороше і намагатися створювати навколо себе приємну доброзичливу ауру. І ось коли ви будете впевнені, що робите багато для того, щоб бути класненьким, вас перестануть зачіпати чиїсь коментарі - ви зрозумієте їх природу і не будете приймати на свій рахунок", - зазначила Плакидюк.

Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories
Соня Плакидюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Соня Плакидюк з "ТМПУ" одягла найсексуальнішу білизну: "Пропаганда панчіх"

Як повідомляв "Знай.ua", Соня Плакидюк стане новою "Холостячкою"? Фотограф відповіла на важливе питання

Знай.ua писав, Соня Плакидюк з "ТМПУ" одягла найсексуальнішу білизну: "Пропаганда панчіх"