В Україні стартував сезон черешні, але ціна на ці смачні ягоди не всім по кишені. Хоча зараз ажіотаж і вщух, проте ціни на черешню не стали доступними для всіх.

Раніше в Одесі кілограм черешні оцінили в 500 гривень. А щоб спробувати дну ягідку потрібно було заплатити 7 гривень. Про це повідомляється на сайті Української служби інформації.

"Народний Ревізор" після того, як ажіотаж трохи вщух, зміг пройтися по магазинах і ознайомитися з цінами на вагову черешню. Про це йдеться на телеграм-каналі "Народний ревізор".

Черешня, кадр з відео
Черешня, кадр з відео

Таким чином, у "Varus" за 1 кг вагової черешні вказано ціну у 59,9 грн - абсолютний рекордсмен за вартістю. У "Fozzy" ціна вже значно більша - 79,9 грн. В популярному серед українців супермаркеті "АТБ" - 85,85 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Водночас в "Metro" ціна ще більша і становить вже 89,89 грн за кілограм ягід. В "Ашані" кілограм черешні коштує 99,5 грн, в "Форе" - 99,9 грн, а в "Мегамаркеті" - антирекорд, ціна зберігається на рівні 124,9 грн.

Ціни на черешню, фото: Народний ревізор
Ціни на черешню, фото: Народний ревізор

Нагадаємо, рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти: як змінилися витрати українців у 2021 році. Експерт розповів про ситуацію в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці зможуть безкоштовно отримати їжу, ліки, меблі та іншу "гуманітарку": названі головні умови. Українцям пояснили, хто має право на "гуманітарку"

Також "Знай.ua" писав, українці підсунули "найкращу" полуницю в магазині, на дні суцільна гниль і цвіль. Дівчину обдурили в магазині