Мешканка селища Пісочин у Харківській області стала жертвою обману недопропорядних продавців магазину "Чудо-маркет", які пробили на касі повністю гнилу полуницю.

Як пише Telegram-канал "Народний Ревізор", красиві ягідки знаходилися лише вгорі лотка, а посередині і на дні тари були лише зіпсовані. У мережі були опубліковані відповідні фотографії.

"Полуничку замовляли? Дівчина купила лоток з, як їй здалося, найкрасивішими ягодами. Прийшовши додому покупниця побачила, що свіжі ягоди були лише вгорі, а в середині і на дні тари – суцільна гниль і цвіль. Той самий випадок, коли краще купувати продукт на ринку – так хоча б видно, що насипають вам у лоток", - йдеться в публікації.

скріншот

Раніше ми писали про те, що магазин під Києвом викрили у продажу продуктових товарів, у яких вже давно вийшов термін придатності. У холодильниках виявили упаковки сосисок від відомого українського виробника, у яких закінчився термін придатності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, українцям продають м'ясо просто з брудної підлоги: обходьте десятою дорогою. У Мелітополі Запорізької області продавці продуктового магазину "Степовий" зберігають заморожені ковбаси, копчення, сардельки та інші м'ясні продукти в звичайних пакетах, які валяються на брудній підлозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці в холодильнику супермаркету натрапили на "махрову" ковбасу: не бутерброд і не антибіотик.

Також портал Знай.uа писав, що киянин поклав горілку в морозилку і був ошелешений: "Про якість судіть самі".