Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив в Insta Stories кумедну фотографію, зроблену під час його першого сольного концерту. Як відомо, 22 червня Володимир представив свій альбом. На заході були присутні його близькі друзі, українські знаменитості і, звичайно ж, його дружина Надя.

На опублікованому знімку Дантес позує в компанії режисера Леоніда Колосовського, який займався зйомками кліпу Дорофєєвої на пісню "Чому". Співак ніжно поцілував друга в щоку, поки той знімав те, що відбувається на камеру телефону. Варто зазначити, що фото вийшло досить милим.

Володимир Дантес і Леонід Колосовський, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше ми писали про те, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф". Співак показав, як гуляє в лісі, в якому росте дика трава.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвій варто напружитися: "Перетвориться на таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".