Ані Лорак порадувала шанувальників своїм новим образом у сукні. Фото знаменитості з'явилося на її офіційній Instagram-сторінці.

Як відомо, з серпня 2009 року вона була одружена з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Від нього у популярної співачки народилася дочка Софія в 2011 році. Однак все життя прожити зі своїм чоловіком у неї вийшло, і через десять років вони розлучилися. У підсумку Ані Лорак живе в Москві зі своєю дочкою.

Нещодавно Ані Лорак опублікувала на своїй соціальній сторінці фото в обтягуючій сукні з відкритими плечима. Наряд ідеально підкреслює перкрасную фігуру знаменитості. У підписі вона повідомила, що побувала на відкритті фестивалю.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

відкриття міжнародного музичного фестивалю @zharafest ❤️. До зустрічі в ефірі
, - розповіла вона.

Шанувальники активно відгукнулися на пост української співачки.

"Шикарна"; " яка красива 😍справжня Діва!"; "Як завжди неймовірно красива😍 🔥найголовніший діамант на килимовій доріжці", - повідомляють поднписчики.

Відзначимо, що спека - це фестиваль однойменного музичного каналу. Організатори збирають більше ста п'ятдесяти артистів і дванадцяти тисяч глядачів на день. Його трансляція відбувається на "Першому каналі" в Росії.

Нагадаємо, Ані Лорак з величезним букетом троянд показала секрет свого щастя - "Справжня любов!"

Як повідомляв " Знай.ІА", 9-річна дочка Ані Лорак показала, чому її навчила мама: "Добре рухається"

Знай.ІА писав, ані Лорак показала всій країні те, що втратив Мурат. Ані Лорак пообіцяла своїм шанувальникам подарувати незабутні враження.