Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії має чималу аудиторію прихильників. Тому вона активно тішить їх новими світлинами чи моментами з життя у своєму Instagram.
Нещодавно знаменитість побувала на відпочинку в Міконосі, Греція разом з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою. Вже після повернення Анна Сєдокова зізналася, що набрала кілька кілограмів за час відпочинку і запропонувала своїх фанатам вгадати, скільки ж.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

"Я ні в чому собі не відмовляла (окрім спорту). Вгадайте скільки плюс за два тижні", - написала Анна Сєдоков у своєму Instagram у розділі stories.

Виявилося, що під час відпочинку відпочинку в Міконосі артистка набрала вісім зайвих кілограмів. І тепер по приїзду додому Анна Сєдокова почне активно займатися спортом аби скинути все те, що набрала за відпустку.

Скріншот stories
Скріншот stories

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Як повідомляв "Знай.ua", "Який негідник це придумав": Валерій Меладзе відповів на чутки про стосунки Ані Лорак з братом

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Знай.ua писав, Ольга Полякова слідом за Ані Лорак заявила про домагання Костянтина Меладзе. Співачка стверджує, що така пропозиція про інтимну близькість в обмін на просування по кар'єрі їй теж надходило від Костянтина Меладзе.