Користувачка мережі Reddit поділилася дуже емоційною історією. Так, 26-річна дівчина просто не може тримати в собі те, що накоїв її батько перед загибеллю мами. Весь біль дівчина вилила у форматі блогу.

Історія склалася так: дівчина дізналася, що її тато знайшов собі нову наречену, яка є її ровесницею, всього на рік старше. Цей батько заявив, що приведе її на похорон колишньої дружини. Сама ж дівчина не знала, як на таке реагувати. До слова, її мама померла після тривалої боротьби з раком.

Вона сказала, що її батьки розійшлися через шість місяців після того, як її мати захворіла, і її батько швидко завів романчик з 27-річною дівчиною.

похорон
похорон

Всього за місяць до своєї смерті жінка подала на розлучення зі своїм чоловіком, і він публічно оголосив про свою нову "дівчину". Донька сказала, що її батько переїхав зі своєю дівчиною в їх сімейний будинок незабаром після смерті її матері.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але останній удар було нанесено, коли її батько наполіг на тому, щоб нова дівчина була його супутницею на похоронах, заявивши: "Запросіть нас обох, або я вважаю, ви мене одного там не побачите".

У своєму пості донька сказала, що стурбована тим, що її батько буде "цілуватися" з дівчиною на похоронах.

"Моя мама була в процесі розлучення з моїм батьком, коли вона померла", — сказала вона.

"Вона боролася з агресивним раком протягом півтора років. Через шість місяців після початку лікування у мого батька стався нервовий зрив під час свого дня народження, коли він сказав їй, що не може повірити, що вона не зможе зробити щасливе обличчя хоча б на один день.", - розповідає дівчина.

"Моя мама заперечувала це, поки хтось із її близьких не сказав їй, що бачив, як мій тато цілує іншу жінку. Вона подала на розлучення за місяць до своєї смерті, і мій батько оголосив про свою нову дівчину всім. Після її смерті мій батько прийшов у будинок з другом сім'ї і влаштував величезну сцену, плачучи і кажучи, що у них був хороший шлюб і сім'я.", - розповідає дівчина.

Як чоловік померлої, більшість знайомих і рідних людей очікували, що він сам спланує похорон. Але розмови з ним зазвичай зводилися до підготовки будинку до продажу і роботі з маєтком, який він розраховує отримати як "спадкоємець".

За словами доньки, організація похорону стала ще більш напруженою після того, як подруга її батька переїхала в сімейний будинок.

"у підсумку я виконувала всю роботу разом з бабусею, тіткою і найкращим другом моєї мами", — розповідає дівчина.

Закінчила свою розповідь дівчина досить логічно: "Коли я відправила йому офіційне повідомлення про те, коли і де ми проводитимемо церемонію прощання, він запитав, чому не було жодного листа, адресованого його дівчині".

Раніше повідомляли, робили людей найбагатшими і зживали зі світу: 5 найвідоміших образів в українській демонології.

Як повідомляв Знай.uа, жінка розповіла про своє життя з невиліковним раком: "Від 3 до 5 років".

Знай.uа писав, шоу на каналі "Україна" з Сухановим 9 років: 120 тисяч кілометрів і море людських страждань.