Відомий український експерт Олександр Мазур вирішив висловитися стосовно цін в країні на буряк. Тепер, він радий, що дружина продумала все наперед.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повністю описавши ситуацію.

Справа в тому, що чоловік прийшов в супермаркет, і застиг поруч з прилавком буряка. За кілограм даного овоча просять відвалити практично 44 гривні, що неймовірно багато.

Однак, дружина Олександра Оксана виявилася передбачливою, і посіяла відразу два ряди буряка на городі, тому цих запасів їм точно вистачить на сезон.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Сам чоловік навіть лаявся на дружину, мовляв навіщо так багато, але. Тепер розуміє, що вона як ніколи завбачлива.

"Побачив вартість буряка і вибачився перед Оксаною за те, що лаявся на неї коли вона посіяла два рядки буряка на городі. Мудра жінка! Знала, що він стане позолоченим!) "- підписана публікація в соціальній мережі Facebook.

"Ти "сварывся" ? Не вірю ! А Оксана-зразок за всіма параметрами !";

"Дуже шкода, що наша країна котиться в прірву";

"Нічого собі ціни...у нас в Іспанії менше одного євро коштує";

"Ось-ось, Оксана знає, що буде зима";

"Це в якомусь супер крутому магазині?";

"ОЛЕКСАНДР, це ще що.У міру дозрівання врожаю ви побачите, що ось так і можна "заощадити" на життя, яка дорожчає, дорожчає.....а городик - таки сила!І нехай дрібниця-морква, зелень, картопелька, томати - а своє, домашнє. Хороших вам врожаїв!";

"Олександр краще бурячки садити між картоплею вони не так печуться на сонці і взимку краще зберігаються. перевірено на власному досвіді.ми коли садимо картоплю і кожен сорт відокремлюємо рядочком буряків. У нас в родині цей метод працює";

"Я вже свою рову, а борщик суперовий" - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше У Харкові Піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити?

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми".

Також "Знай.uа" писав, що Українка натрапила на зіпсований товар у супермаркеті: "піднімуть ціну за цвіль".