Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа буквально приголомшили аудиторію несподіваною новиною - виявляється, подружжя зовсім скоро вперше стане батьками.

Так, артистка виставила зворушливий знімок з вілли в Одесі, насолоджуючись теплими літніми днями і рятуючись від спеки в басейні з блакитною водою. Зірка приміряла монокіні бузкового кольору з глибоким декольте, катаючись на масивному надувному фламінго і посміхаючись на камеру.

Виконавиця покрасувалася круглим животом на 33-му тижні вагітності, зізнавшись, що вже неспішно "перекочується по дому" і часто хвилюється з приводу головної зустрічі у своєму житті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Вчора нам стукнуло #33weekspregnant 💜

Як бачите- політ нормальний🤪
Все частіше включаю самоіронію, регочу шо слон і неспішно перекочуюся по дому)))

А ще постійно хвилююся щодо головної зустрічі мого життя- залишилося зовсім мало часу.
Як все пройде?Чи я зможу?Яким буде маля?Стільки питань в голові🙈

Гьорлз, а як ви відганяли дурні думки та переживання перед пологами?
Діліться з Мамкою👇🏾"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя