В Україні, 25 червня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, продовжиться неймовірна літня спека, яку всі так довго чекали після затяжних дощів і гроз. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

П'ятниця буде під сонцем по всій Україні, і лише деяким регіонам пощастить, адже там пройдуть дощі, хоча температура все одно не зміниться. +27℃ ...+ 35℃ очікується скрізь, прохолодніше буде лише на півдні нашої країни, включаючи Одесу і Крим. При цьому якісь істотні опади не пройдуть. Західна і Південна Україна отримали шанс тільки на локальні і короткі опади.

"Проте вже пізно ввечері 25-го червня в західних областях може полити і погриміти серйозніше - підійде із заходу Європи атмосферний фронт", - пише Наталка Діденко.

Якщо подивитися на дані, надані на карті Укргідрометцентру, можна побачити, що вітру практично не буде. Він буде південного, південно-східного і східного напрямку на різних ділянках України (3-8 метрів в секунду). Постарайтеся не забути вдома головний убір, щоб уникнути можливості отримати сонячний удар.
Вночі температура буде, як на самому початку літа-вдень. +17℃...+ 22℃ вночі.
Температура повітря в Києві буде близько +32℃...+34℃ вдень, вночі + 20℃...+22℃. Вітер у столиці очікується південно-східним (3-8 метрів на секунду).

Прогноз на 25 червня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 25 червня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, негода наробила біди на Прикарпатті, повалені дерева і підтоплені ліфти: рятувальники роблять все можливе

Як повідомляв "Знай.ua", затопило 80 будинків і 150 ділянок: українці розбирають наслідки злив, рятувальники не шкодують сил

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки