З міста Дніпро прийшли дуже дивні новини, які просто протипоказано читати під час прийому їжі. Так що радимо нашим читачам відкласти трапезу на кілька хвилин. Виявилося, що десятий хлібзавод постачає жителям міста хліб з тарганами.

Точно не візьмемося стверджувати, що на підприємстві це роблять спеціально. Однак даний факт місцеві жителі зняли на камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Батон з тарганом, фото: Telegram
Батон з тарганом, фото: Telegram

"#Хлібзавод_10 пече хлібець з таракашиками. Дніпрянка купила батон в кіоску #Катеринославський на ж/м Тополя-2. У скоринці хліба виявила маленького таргана. # Дніпро", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батон з тарганом, фото: Telegram
Батон з тарганом, фото: Telegram

Також до публікації автори прикріпили кілька фотографій, щоб ніхто не міг сказати, що це звичайний наклеп. На знімках дійсно фігурує "вусатий гість". Судячи з фотографій батон не простий, а нарізаний і таких сюрпризів в ньому може бути достатньо.

Далеко вперше зустрічаються такі історії. Так, нещодавно українцям в кукурудзяних паличках попався неприємний сюрприз, в пачці опинилися волосся і екскременти. В Одесі українці в кукурудзяних паличках торгової марки "Золоте зерно" натрапили не несподівану знахідку. У дитячих солодких паличках українці знайшли волосся і мишачі екскременти. Як там могло це виявитися - невідомо.

Раніше повідомляли, українець виявив вусатого нахаба в їжі з доставки: ще й лапками ворушить.

Як повідомляв Знай.uа, квартири українців залило водою, забудовники радять молитися.

Знай.uа писав, відправили 9 кг, а отримали 70: харків'янка на "Новій пошті" дізналася, що таке доставка майбутнього.