Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість відправився на відпочинок в Карпати разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном, встигнувши відвідати безліч захоплюючих місць. Так, артист показав, як переборов страх і зважився на невеликий екстрим у селі Микуличин Івано-Франківської області.

Шоумен прокотився з вітерцем на величезній 8-метровій гойдалці з видом на гори, яку так обожнюють туристи. Влад зізнався, що головне - не боятися і не втрачати свою внутрішню дитину.

"ГОЛОВНЕ - НЕ БОЯТИСЯ ЗАЛИШАТИСЯ ТРОХИ ДИТИНОЮ😜"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: " В середині кожного з нас є та дитина , яка виривається час від часу 😅 😊", "Завжди класно бути трошки дитиною😍😍😍", " як в дитинстві👏 це дуже круто)", " гойдалка це вам не Танці!", "Всередині нас у всіх є маленька дитина, капризи його не обходяться стороною🔥 🔥 🔥 😉", "Микуличин це справжні Карпати ❤️".