Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів.

Зараз з'явилася інформація, що Кіркоров поповнив в "чорний список" України. Це означає, що тепер на території нашої країни творчість артиста не зможуть законно показувати на телебаченні і ставити його пісні на радіо.

Міністерства культури та інформаційної політики України вважає виконавця загрозою національній безпеці.

Як нагадали в акаунті "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, то Філіп у 2008 році отримав звання артиста України і є ним досі.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Філіп Кіркоров поповнив "чорний список" України

Мінкульт назвав співака особою, яка становить загрозу національній безпеці.

До слова, @fkirkorov досі є народним артистом України. Звання виконавець отримав ще в 2008 році", - йдеться в повідомленні.

"Хватить вже мішати шоу-бізнес і політику! Навіщо?!", "Який бред! Що Кіркоров нам зробив?", "Боже дожились, уже артисты несут угрозу национальной безопасности. Я в шоке", "Ну Кіркоров він такий. Небезпечний хлопєц!😂", "Всё! Теперь страна может спать спокойно! Самая страшная угроза миновала...", "иркоров загроза, а наших депутатов *сладкий*бизнес в России это фигня😂😂😏", "Фу, искусство не должно иметь границ", "Все вірно! Лобода, Локар, Барскіх ..туди ж👏",, - писали в коментарях українці.

Сам же артист вже відреагував на внесення його в "чорний список" і подякував українським чиновникам, адже вони "своєю дурістю" допомагають йому ставати популярнішим. При цьому Кіркоров заявив,
що все одно буде продовжувати любити Україну, але не як державу, а як країну.

Нагадаємо, раніше Колишній Пугачової Кіркоров поповнив "чорний список" в Україні: більше не почуєте

Як повідомляє портал «Знай.иа» Алла Пугачова в курсі? Філіп Кіркоров розповів про секс утрьох, плату за інтим і побиття підлеглих

Також «Знай.иа " писав, що Остаточне "прощай" Пугачової: Кіркоров засвітився з довгоногою українкою і купою дітей