Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна Нікітюк розмістила в своїх Insta Stories цікавий ролик, в якому вона показала свої улюблені процедури по догляду за шкірою. До речі, на одному з кадрів можна побачити голі сідниці ведучої.

"Дівчатка, забігла на HydraFacial. Потрібно обов'язково робити цю процедуру раз на тиждень, тому що зараз сонце, SPF забиває сильно пори. У мене ще зйомки, грими. До речі, дуже класний ще масаж лімфодренажний. На попі б!" - сказала Никитюк.

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк пригостила двох красенів пивом і закохалася в саму себе: "Леді лящ".

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке: може собі дозволити. Ведуча похвалилася, які ласощі може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк в купальнику показала гігантський живіт і стала мемом: ось як потрібно веселитися влітку.