Традиційно 25 червня, православний світ вшановує пам’ять святого Петра Афонського. В народі це свято називають Сонцеворот, це пов’язано з поворотом сонця на зиму й збільшенням нічного періоду доби.

У цей день заведено ходити на рибалку та готувати різноманітні рибні страви. На Сонцеворот господарі в останнє висаджують капусту та сіють зернові, передає портал "Доброта".

Петро Сонцеворот. Що потрібно зробити в це свято
Петро Сонцеворот. Що потрібно зробити в це свято

Народні прикмети в цей день.

Погода в цей день, віщує погодні умови на сінокіс.

Вечірній туман та роса – до гарної погоди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Багато роси, чекайте щедрого врожаю.

Дикі птахи плавають та пірнають у річці – до дощу.

25 червня символ дня - змія

Змія, скріншот: YouTube
Змія, скріншот: YouTube

У цей день навколо виникає безліч спокус. Бажання плоті стають першорядними, загострюються інстинкти. Сьогодні енергії дуже багато, можна буквально гори звернути. Але її дуже важко використовувати.

Тому, проявіть обережність. Будьте уважні до себе. Це час для того, щоб раз і назавжди змінитися, якщо раніше на що не вистачало сил. Але пам'ятайте, що мета повинна бути бажаною.

Що можна робити у цей день, а що ні

У цей день астрологи радять проводити публічні виступи та розвивати силу волі. Також це гарний день аби відмовитися від шкідливих звичок та почати довгострокові проєкти. Також сьогодні можна купувати нерухомість або вкладати гроші у будівництво.
Також астрологи радять зайнятися прибиранням. Сьогодні успішним буде старт дієти чи детокс. Також цей день можна присвятити йозі чи пілатесу.

Натомість астрологи не рекомендують у цей день конфліктувати чи сваритися. Також сьогодні не будуть успішними переїзди та побачення.

Сни 25 червня

У цей день нам можуть снитися жахливі сни, але можете не турбуватися, вони не збуваються. Сни цього дня більше є дзеркалом нашого внутрішнього світу, а не віщими картинками.

День ангела

 

День ангела, фото: Freepik
День ангела, фото: Freepik


25 червня — день Ангела святкує Анна. Не забудьте привітати своїх рідних та знайомих.

Хай добрий Ангел береже від зла,
Дарує щастя, душу зігріває!
Анні побажаю я тепла,
Любові і удачі побажаю.

Хай доленьку завжди твою несе
На ніжних крилах радості й достатку,
Хай буде у житті лиш добре все
І все обов’язково у порядку!

Раніше повідомляли, у Києво-Печерській Лаврі віруючі УПЦ відзначили пам'ять преподобного Агапіта лікаря.

Як повідомляв Знай.uа, шпилька від пристріту або іграшка Сатани? У Церкві пояснили українцям, як віра в "магію" забирає захист Господа.

Знай.uа писав, Патріарх Кирило розповів про те, чому в православ'ї шанують святих.