Стало відомо про інцидент, який стався в місті Рівне. Популярна місцева блогерка влаштувала напівголе дефіле прямо в салоні тролейбуса. Кондуктора обурила тільки відсутність маски.

Справа в тому, що Катерина Крилова, яка в своєму блозі відома як Катя Майамі, вирішила влаштувати перформанс прямо посеред білого дня. Зайшовши в салон тролейбуса, вона роздяглася до купальника, і пройшлася так по салону.

В цей час її на телефон знімала подруга, а Катя позувала.

Подруга, яка залишилася за кадром, запитала у блогерки, чи слабо їй роздягнутися прямо в салоні, і та відразу ж зняла з себе сукню, і залишилася в цілісному купальнику з відвертим декольте.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Катерина Крилова після цього почала позувати і пересуватися по тролейбусу, застигаючи в ефектних позах.

Це вивело з себе кондуктора, і почалися розбирання, дівчину хотіли навіть висадити.

"Я запитую, де ваша маска? Що це робиться? Так, маску одягла бігом! Що ти тут крутишся? На зупинці Висади це бл@дство" - кричала через весь транспортний засіб кондукторша.

Блогерці не було до неї справи, і вона її просто ігнорувала. Чим закінчився в результаті ролик-невідомо, так як зйомка ролика різко припинилася.

Варто відзначити, що у дівчини в соціальній мережі Instagram багатотисячна аудиторія. За короткий термін їй вдалося зібрати понад 75 тисяч користувачів, і роликом з тролейбуса вона вирішила також поділитися окремим постом. Отримала трохи дози хайпа.

Раніше повідомляли, робили людей найбагатшими і зживали зі світу: 5 найвідоміших образів в українській демонології.

Як повідомляв Знай.uа, жінка розповіла про своє життя з невиліковним раком: "від 3 до 5 років".

Знай.uа писав, шоу на каналі "Україна" з Сухановим 9 років: 120 тисяч кілометрів і море людських страждань.