Останнім часом серед закоханих пар все популярніше стає робити різноманітні фотосесії, особливо, коли пара чекає на поповнення. У літній період такі фотосесії зазвичай проводять на природи, наприклад у ромашковому полі або серед тварин.

Так і подружжя з США Аманда Екштейн і Філ Вернер вирішили влаштувати романтичну фотосесію з кіньми, однак вони не очікували, що їм попадеться такий харизматичний кінь. Парочка хотіла зробити пам’ятні фото перед народженням дитини разом зі своїми домашніми улюбленцями – кіньми, які мали позувати позаду, відповідними фото вони поділилися на своїх сторінках у Facebook.

Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук
Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук

Однак, одна з тваринок на прізвисько Бакшот вирішила, що це її зірковий час, тому влаштувала такий перформанс, що мила фотосесія з вагітним животиком перетворилася на кадри з якогось комедійного шоу. Бакшот підкрався до хазяїв і нахабно вліз у кадр, почавши корчити різноманітні гримаси.

Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук
Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я сказав йому: "Ну ти б хоч посміхнувся". І він зробив це. Коли я засміявся, то й він засміявся. Отож, чим більше я реготав, тим більше він діяв" — коментує світлини фотограф.

Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук
Аманда Екштейн і Філ Вернер, фото з фейсбук

Нагадаємо, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становила понад 21 кілограма.

Як повідомляв портал Знай.uа, величезний стафф накинувся на таксу в Києві: нацгвардієць рознімав псів ножем. У середу, 16 червня, в Києві стався жахливий інцидент, який поставив на вуха цілий район. У мережі з'явилося відео, на якому видно все, що відбувається.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.