Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих ранкових кадрів, позуючи в світлих апартаментах, примірявши несподіваний образ.

Так, артистка позувала з ніжним нюдовим макіяжем на обличчі, аксесуарами у вигляді масивних срібних сережок-кілець, а головною "фішкою" її вбрання стала білосніжна футболка-оверсайз з принтом 27-річного американського виконавця Джастіна Бібера.

Зірка зізналася, що збирається зробити справжній камінг-аут і повідомити шанувальникам новину, яку ті навряд чи очікували від неї почути - виявляється, співачка любить творчість Бібера.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Аааа

Good morning

Камінг-аут та неочікуване ранкове зізнання

Я люблю Бібера 😂❤️"

Фолловери не пройшли повз: "а якого Бібера?) Його ранні твори чи сучасні?) ", "Я так і знала!🔥
Бібєр гармата😁", "Від себе не очікувала, але також закохалася! У те як добре росте цей хлопчик😍", " Бібер на футболці, звичайно, класний, але Джа, яка ви красуня😍 😍 😍", " хм 🤔 цікаво !".