Колишня дружина відомого українського репера Потапа Ірина Горова частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік.

25 червня 2021 року жінка розповіла про те, як триває її найважливіший день. Адже вона побувала на першому засіданні Ради з розвитку креативної економіки при Кабміні (Кабінеті Міністрів України).

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Я була обрана співголовою робочої групи з концертної індустрії Ради з розвитку креативної індустрії. Мене радує, що держава йде на зустріч креативної індустрії, яка є двигуном економічних перетворень, але зараз - настільки вразлива і так потребує підтримки з боку політиків", - пише Ірина Горова в публікації.

Ірина Горова, instagram.com/gorovaya_irina/
Ірина Горова, instagram.com/gorovaya_irina/

Жінка також заявила про віру в можливість досягнення зрушень у вирішенні багатьох питань індустрії.

"Ируся! Ти супергерой!❤ ️", "Клас яка гідна жінка Іра буде вносити свої пропозиції 🔥 🙌крута !!!", "Пишаємося😍 🔥", "Круто! Дуже радує така новина😍😍😍", "Ми маємо те, на що заслуговуємо!!Вам дуже йде ця посада)))👏🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, приймальня донька Потапа вся в багнюці опинилася в обіймах трьох красенів: "Вже колекція"

Як повідомляв "Знай.ua", колишню Потапа Ірину Горову знайшли серед пальм: "Головне - зловити"

Знай.ua писав, приймальня донька Потапа задерла футболку і показала, що під нею: "Виконує бажання"