Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією важливою новиною в своєму Instagram.

Так, 32-річна акторка розповіла, що минулий рік присвятила собі та змінам у житті. Тепер Ксенія хоче допомогти іншим жінкам, які також зважилися на зміни. Спільно з подругою Лерою Ольховською "Холостячка" запустила курс "Самореалізація і гроші по жіночому".

"Моє життя почало змінюватися, почала змінюватися я сама. Це було настільки дивовижно, що я хотів поділитися цим з кожним. І така можливість мені надалася! Ми разом з Лерою Ольховською запустили онлайн курс "Самореалізація і гроші по жіночому"!

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Тоді ми і не усвідомлювали, що на нас чекає. За кілька місяців ми виконали багато роботи і сьогодні я з радістю повідомляю, що він закінчений. Стільки приголомшливих історій, сліз, перемог, нових ідей, підтримки і нових знань.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дякую кожній дівчинці, яка зважилася змінювати своє життя. Кожну сміливу дівчинку, яка взяла на себе відповідальність, за свої результати і наважилася подивитися туди, де за межею страху і сумнівів починається нове життя!" - написала Мішина.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина випросила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина відгуляла весілля: "Гірко молодим!"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала лайфхак, як позбутися докучливого залицяльника: "Позичити грошей".