Відома українська співачка, колишня учасниця групи "Время и Стекло" і переможниця 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу 31-річна зірка розмістила фотографії, зроблені на незвичайній фотосесії. Надя приміряла епатажну зачіску і масивні золоті прикраси. Деякі фанати зазначили в коментарях, що співачка схожа на Медузу Горгону в такому образі.

"Монстр", - лаконічно підписала знімки Дорофєєва.

"Наша Медуза", "О Боже 😍🔥", "Найкрасивіший віджеїнг, який я бачила!", "Аватар 😍🔥🙌", "Зачіска 🔥🔥🔥", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот

скріншот

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва заговорила про невдалі стосунки: "Не можу з тобою попрощатися".

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес затискався вночі з високим бороданем: не приховують почуттів. 22 червня Володимир представив свій альбом. На заході були присутні його близькі друзі, українські знаменитості і, звичайно ж, його дружина Надя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде".

Також портал Знай.uа писав, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф". Співак показав, як гуляє в лісі, в якому росте дика трава.