Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі пост, в якому дала поради щодо схуднення.

"Недосип. Своєчасний сон, що триває 7-8 годин сприяє стрункості, підвищує імунітет і добре впливає на психоемоційний фон. Важливо лягати спати хоча б в той же день, в який ви і прокинулися, тобто до 24:00. А ще краще – до 22:00-23:00.

Також важливо пам'ятати про те, що гормон, який відповідає за ліполіз (соматотропін) максимально виробляється в строго певні години – з 23:00 до 1:00. Якщо в цей час ви далеко від подушки, боюся, що знизити вагу в цей день не вдасться.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Перекус. Уникайте проміжних перекусів між основними прийомами їжі, тому що будь-яка ЗСЖ-на печенька, сухофруктик або чашка капучіно може повністю зіпсувати ваш результат. Також проконсультуйтеся з лікарем, який раціон Вам підходить більше – 3х- або 5ти-кратний.

Худнути швидко. Ті, хто різко відмовляються від їжі, можуть швидко позбутися декількох кілограмів, але цей ефект буде короткостроковим + можуть розвиватися дефіцити мікронутрієнтів. Відчуття втоми, слабкості, знижена концентрація уваги і зниження працездатності – результати ваших голодувань. Для того, щоб отримати довгостроковий результат, потрібно робити все поступово і з розумом", - написала Могилевська.

Нагадаємо, Наталя Могилевська видала, яким чоловікам надає перевагу: "Животик це нормально".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська у формі капітана "викрала" машину.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська розповіла про зруйновані стосунки через бутерброд з ковбасою.