21 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

Україна продовжує шлях на футбольному заході і проведе свій наступний поєдинок вже у вівторок, 29 червня, проти збірної Швеції, яка і допомогла нашій команді опинитися в 1/8 фіналу. Відомі й інші пари суперників. Наприклад, якщо ми здобудемо перемогу в цьому поєдинку, в 1/4 ми зустрінемося з командою Англії або Німеччини.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Українська асоціація футболу надала інформацію про те, що на черговому тренуванні перед плей-оффом брали участь практично всі гравці з 26 заявлених, крім Дениса Попова, який був змушений полетіти назад в Україну через пошкодження литкового м'яза. Тренерський штаб прийняв таке рішення, щоб захисник проходив подальшу реабілітацію у своєму клубі.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Олександр Зубков зумів приступити до індивідуальної бігової роботи на полі, після виконання вправ в басейні і тренажерному залі. Він продовжує курс фізіотерапії, щоб згодом повноцінно відновитися після отриманого пошкодження.

Всі інші футболісти провели насичене тактичне тренування, щоб порадувати українських уболівальників своєю грою і надією на перемогу в складному матчі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, визначилися пари на 1/8 фіналу Євро-2020: з ким зіграє Україна, Чемпіони Світу та Європи

Як повідомляв "Знай.ua", "Спасибі шведу за перемогу": політик підколов збірну Україну їдким мемом

Знай.ua писав, дружини П'ятова, Степаненко і Кривцова потужно підтримали збірну України: "Моя мама теж могла бути ультрас"