Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, не надто часто, проте радує шанувальників всілякими сонячними знімками, своїми танцями і піснями на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 520 тисяч осіб.

Дівчина давненько сподобалася жителям нашої країни за красиві муизкальные твори і екзотичний образ.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

А зараз вона опинилася в Іспанії, про що свідчить нова публікація, де Мішель Андраде без штанів, і в досить короткому вбранні сидить і посміхається під пальмою.

"Моя дорога Іспанія❤️", - пише виконавиця в публікації.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Одну руку дівчина тримає на своєму коліні, а другий підпирає щічку, дивлячись кудись вдалину.

Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/

"Масюся красива така😍", "Мішель😍", "Красуня😍🔥", "Класне фото! Що за костюм, підкажіть будь ласка🙏 😍", "Я тебе обожнюю😘", "Ти дуже красива❤️", "Краса яка😍", "Яка ти прекрасна😍 💔", "ось дивишся і відірватися складно...", "Гарнюня!✌👍😘", "Бомбічне фото🤩🤩🤩😲😲🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Кроси🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Федишин, Шоптенко і Мішель Андраде зійдуться в битві на кухні: Поляковій і не снилося

Як повідомляв "Знай.ua", Новий ведучий "Орла і Решки" розповів про стосунки з дівчиною під час зйомок: ревнувала до Мішель Андраде

Знай.ua писав, підопічна Потапа Андраде не змогла приховати радісну новину: "Новий період у житті"