Багато наших читачів пам'ятають, що зірка італійського "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду під час прес-конференції, після одного з матчів Євро-2020, влаштував перфоманс з кока-колою. Цього разу його молодий колега з" Юве " Дауда Петерс поділився спостереженнями.

Справа в тому, що хавбек підтвердив те, як Крішті займається на тренуваннях і як легенда футболу стежить за своєю фізичною формою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міжнародного новинного агентства AS, яке висвітлює актуальні події у світі спорту.

Криштіану Роналду, кадр з матчу
Криштіану Роналду, кадр з матчу

"Роналду завжди їсть одне і те ж: брокколі, курка і рис. П'є просту воду літрами, жодної Coca-Cola. Я деякий час ходив у спортзал, і, звичайно, там був Кріштіану. Я був приголомшений. Він має ідеальне тіло для футболіста. Я також досить м'язистий, але в той день подумав: "Мені ще треба попрацювати". Він маніакально працював стільки років. Кріштіану - дуже приємний хлопець, зовсім невисокомірний, але в той же час він дуже серйозно сприймає футбол. В автобусі він майже ні про що не говорить, завжди дуже зосереджений", – заявив Петерс.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу українські вболівальники зробили кумедний колаж, де показали емоції "КріРо" на різну їжу. Тут коментатори пожартували, що "Крішті" готується до переходу в УПЛ, але поки слабенький ще".

Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram
Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Роналду з 5 голами став найкращим бомбардиром групового етапу Євро-2020. В 1/8 фіналу Португалія зустрінеться з бельгійцями (27 червня).

Раніше повідомляли, ледь не повторив долю Еріксена: капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Ярмоленко потролив Кріштіану Роналду через падіння акцій Coca-Cola: "Зв'яжіться зі мною!".

Знай.uа писав, Андрій Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу збірної України: "Йтимемо далі".