Зазвичай при укусі бджоли у вас червоніє місце укусу, а вже за кілька днів все це проходить. Але, на жаль, з Іллею, сином Анни, все було інакше.
Коли хлопчикові було 4 роки, в руку його вкусила бджола. Мама дала йому антигістамінний засіб і все нібито було добре. Але вже наступного дня Ілля став важко дихати, а до 19:00 опинився в реанімації, передає TUT.BY.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

У хлопчика сильно піднялася температура, почалися судоми, дитину підключили до ШВЛ. Через місяць його зняли з апарату і дитина пережила клінічну смерть і впала в кому. Вийшов з неї він тільки через півтора місяці.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

"Під час встановлення трахеостоми була клінічна смерть. Ми пробули після цього в реанімації 3.5 роки. Ви знаєте, я навіть не можу пояснити яка була реакція, це просто був як страшний сон. З одного боку ти розумієш, що це з тобою відбувається, але не можеш це сприйняти. Я розумію, що в такій ситуації відбувається з мозком, але все одно мені майже щоночі сниться, як мій Ілюша ходить босими ногами по траві", — розповіла мама хлопчика.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Хлопчикові довелося пережити кілька операцій на мозку, а зараз у нього стоїть діагноз постгипоксическая енцефалопатія в слідстві анафілактичного шоку — це ураження мозку, через якого порушуються неврологічні та нейропсихологічні процеси. Але незважаючи на це його мама Анна не здалася і продовжує лікувати свого синочка, якому вже 9 років.

" У Ілюшки на даний момент скоблільний стан. Йому зараз необхідна реабілітація, розробити ніжки, ручки це дуже важливо для нього. Це і кінезітерапія, і арттерапія, і плавання в басейні, це тільки ось все разом може дати Ілюші шанс на крок вперед. Але, на жаль, це, як завжди, все впирається в гроші. Це майже 160 тисяч гривень на місяць", — розповіла мама хлопчика.

Нагадаємо про трагедії Олени, яка поховала двох рідних крихіток:"щось підказувало, що не треба лягати спати".

Як повідомляв портал Знай.ua , хлопчик приніс додому в черевиках джерело небезпечної інфекції: скаржився на щура у взутті.

Також портал Знай.ua писав, що 69-річний пенсіонер загинув від загадкової інфекції: ноги обсипало пурпуровими плямами і розколювалася голова.