Українська акторка, зірка серіалу "Школа" Іра Кудашова не втрачає часу даремно. У 21-річної красуні з'явилися важливі справи з ректором КНУКіМ Михайлом Поплавським. Цього разу "співаючий ректор" вирішив трохи потанцювати і порухати в такт мелодії колінами, і це на 72-му році життя, сама Пугачова позаздрить.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Факультет PR і журналістики" в мережі Instagram.

"Літо - пора, коли варто відриватися на топових тусовках і паті! Ірина Кудашова і Михайло Поплавський зараз відриваються в ТікТоці, а вже завтра будуть тусуватися з абітурієнтами. Місто Київ, вул. Коновальця, 36 (2 корпус, 5 поверх) гарантуємо - це буде найкрутіша тусовка твого літа! А ти будеш на VIP-party? Пиши в коменти", — повідомляється в публікації.

Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У абітурієнтів буде, швидше за все, гарне "ознайомлювальне паті". Однак нагадаємо, що нещодавно Кудашова поділилася тизером нового проєкту, в якому знялася.

"Я шалено чекала на початок зйомок і нарешті можу ділитися з вами радісною новиною! У нас неймовірний акторський склад, Історія до глибини душі жива, зворушлива, моментами кумедна. Але головне - дуже справжня і щира", - поділилася акторка.

Раніше повідомляли, українська "Катя Пушкарьова" розповіла, на що пішла заради ролі: "Внутрішня близькість".

Як повідомляв Знай.иа, Поплавський у рожевому піджачку втер носа Каті Павленко з Go_A: "Запалюємо".

Знай.иа писав, відіб'ють всіх дівчаток у Поплавського: Мірзоян з Пономарьовим зробили українкам приємно.