На сторінці в Instagram відомої української моделі, нової дівчини легіонера київського "Динамо" Беньяміна Вербича 26-річної Альвіни Лаллі, з'явилася чергова публікація.

На цей раз красуня, схожа на легендарну ляльку Барбі, побалувала своїх шанувальників гарячим фотознімком в купальнику.

Альвіна Лаллі говорить про себе як про художницю, дизайнера і моделі Playboy. Дійсно, тіло юної моделі виглядає просто розкішно, і при зрості в 167 сантиметрів вона важить всього лише 42 кілограми.

"Hot summer (Гаряче літо)", - написала вона під фото, на якому постала в злитому чорному купальнику, що складається в основному з зав'язок і мотузочок. При цьому волосся блондинки легко майорять на вітрі, а Свій образ вона доповнила блискучим браслетом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Н обох руках красуні можна розглянути татуювання - зокрема, помітну цифру "13" на правому передпліччі.

"So beautiful (так красиво)", "Ідеальна!", "Афродіта!",- захоплюються красою моделі її захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, оля Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав, Нікітюк після нападу на її Instagram подражнила хакерів голими сідницями: "Погуляли і вистачить"