Жульєн - дуже смачна і ніжна страва. До його складу зазвичай входять гриби, курка, сметана і сир. Але можна замість грибів використовувати кабачок, і при цьому ніхто не помітить різниці. Цим смачним і незвичайним рецептом поділилися на youtube-каналі "Галина Кухня".
Вам знадобиться:
- куряча грудка - 350 гр.
- цибуля - 2 шт. (200 гр.)
- масло вершкове - 70 гр.
- сир твердий - 120 гр.
- сирок плавлений - 1 шт. або борошно - 1 ст. л.
- кабачок - 1 шт. (400 гр.)
- сметана - 200 гр.
- часник - 2 зубчики
- перець гострий - 1/4 частина
- сіль і перець - за смаком
Спосіб приготування:

Жульєн без грибів, скріншот з відео
Жульєн без грибів, скріншот з відео

Для початку потрібно нарізати цибулю і кабачок соломкою. Відправляємо вершкове масло в скороду і викладаємо овочі і злегка обсмажуємо. Поки смажиться цибуля та кабачок нарізаємо м'ясо, теж соломкою. Відбавляємо курку до цибулі і кабачку.
Ріжемо плавлений сирок, а звичайний сир натераємо на тертці. Прийшов час посолити овочі і м'ясо на сковороді. Також можна додати перець. Відправляємо туди сметану і добре перемішуємо. Викладаємо в сковороду плавлений сир і накриваємо кришкою.
Натираємо часник на дрібній тертці. Також за бажанням нарізаємо гострий перець. За хвилину до готовності відправляємо твердий сир і часник в сковороду. Приємного апетиту!

Нагадаємо, неймовірне варення з шовковиці: на цей аромат збігуться всі сусіди

Як повідомляв "Знай.uа" , смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися

"Знай.uа" писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще