Жінка потрапила за грати, і вже там дізналася, що вагітна. Непросте рішення залишити дитину подарувало їй дочку, яку вона обожнює. Про це сама Настя розповіла в програмі «Бути мамою».

Коли Анастасія дізналася, що вагітна, їй стало особливо страшно за своє майбутнє і майбутнє її дитини. На той момент їй загрожував тюремний термін. Багато відмовляли її залишати дитину, але Настя твердо вирішила, що аборт робити не стане.

Коли Настя була на четвертому місяці вагітності, її засудили на два роки (проте рік «списали» за амністією) і відправили в жіночу колонію.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Жінка розповіла про те, як співробітники в'язниці та інші засуджені ставилися до її вагітності, про пологи, на яких вона до останнього моменту залишалася в наручниках і про те, що було з її малятком відразу після народження.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Анастасія, яку засудили за заборонені речовини, розповіла, що в колонії ніхто не народжує, а в лікарню вона їхала в наручниках.

Після пологів дочку забрали у Насті на місяць і віддали в "будинок дитини" при колонії.

"Була вдячна тим, хто працює в "Будинку дитини", доньці там було добре", - згадує жінка.

Вона додає, що»я не барига і закладниця, я була громадянкою іншої країни, яка проживає в Білорусі з видом на проживання, і тому мені дали позбавлення волі".

"Є огляд, що в моєму організмі не було цього наркотику. З приводу позлити молодої людини у багатьох непорозуміння з цього приводу, так як ви не знаєте всієї ситуації і нас. У тому емоційному стані мені ця ідея здалася адекватною, а зараз ні. Мій чоловік любив мене і любить, але були причини, за якими я зважилася на такий крок, але я не наркоманка», - зазначає Настя.

Дівчина розповіла, що»працювала все своє життя, вчилася, подорожувала, у мене повна сім'я і хороші друзі".

"Ми з чоловіком робимо для дитини все (якщо не видно, в яких умовах ми живемо, відкрийте очі). Всі, хто каже, що я залишила дитину, щоб дали менший / кращий термін або кращі умови утримання, помиляються. По-перше, вагітність ніяк не вплинула на термін; по-друге, про які кращі умови можна говорити, якщо вагітність - це важко, і я працювала так само, як і всі», - вважає вона, відзначаючи, що зробила в житті помилку і відповіла за неї.

«Я створила цю проблему, і я її вирішила, і залишилася гідною людиною, і стала хорошою мамою. Ще раз хочу підкреслити, на момент скоєння свого злочину Я не була вагітна», - зізнається дівчина.

Раніше ми писали про те, що Микита Добринін втратив мотивацію перед пологами Даші квіткової: "є проблема".

Нагадаємо, Даша Квіткова розповіла про свої цінності:"працює, як магніт".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх:"легше нам".