Марія Кравець, дочка відомої української артистки і зірки "Квартал 95" Олени Кравець частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 14 тисяч осіб.

Дівчина любить ділитися різними цікавими моментами з її життя. І недавня публікація, за 25 червня 2021 року, доводить це. Марія виставила кілька фотографій, зроблених рано-рано вранці, в українській столиці.

Марія Кравець, фото з instagram
Марія Кравець, фото з instagram

Кравець вирушила в метро, щоб о 6:20 опинитися на одній зі станцій червоної гілки Київського метрополітену - "Дніпро".

"6:20. Києв. Станція метро Дніпро", - пише Маша Кравець у публікації.

Дівчина постала в джинсах, сорочці і білій футболці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Марія Кравець / фото: Instagram
Марія Кравець / фото: Instagram

"Яка ти красуня💔😍", "Красотища😍", "Що за леді🤤", "Ух і красуня🔥", "Ноги💔", "Wow!!!🤯", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях. Всі вони захоплені, як чудово виглядає дочка знаменитості Олени Кравець.

Нагадаємо, ніби у Чапкіса вчилася: донька Олени Кравець з кварталу вразила пластичністю. Цього разу Марія показала, як вперше у своєму житті взяла участь у танцювальному батлі. Варто відзначити, що танцям дочка Кравець присвятила вже не один рік.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з головною зіркою "Кварталу" переграла Роксолану - Туреччина, зустрічай

Знай.ua писав, юна донька Олени Кравець з "Квартал 95" спантеличила дивним визнанням: "Краще, ніж наркотики"