Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать більше 1,8 мільйонів чоловік, але зараз публікація з виконавицею з'явилася не на офіційній сторінці. Один з користувачів опублікував фрагмент участі Тіни Кароль на радіо, в ході якого вона розповіла про долю, серцевих струнах і життєвих процесах.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Співачка вирушила в тур під назвою "Красиво". Перший концерт пройшов 25 числа в затоці, в суботу вона опиниться в Одесі, а наступний концерт відбудеться аж в середині липня, в українській столиці.

"Нам довелося разом, відстояти наші імена, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття і все все зрозуміли. Як буде далі, Це життя. Подивимося, як доля управить. Наші серцеві струни... я можу в житті багатьма процесами управляти, а ось все, що стосується серцевих струн, я обеззброєна максимально. Більш конкретної відповіді-не чув ніхто", - каже Тіна Кароль тихим, спокійним і впевненим голосом на радіо.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Ці слова відносяться до ситуації із заявою продюсера "Голосу країни" Володимира Завадюка про те, що роман Тіни Кароль з молдавським артистом Даном Баланом був вигаданий заради рейтингів проекту.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль показала найгарячіші фантазії в "інопланетному" корсеті: "Легше, жінка"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль підкорила TikTok в топі з відвертим декольте: "Красива неймовірно"

Знай.ua писав, Тіна Кароль повалялася в ліжку з шикарною блондинкою: всі чоловіки заздрять