На сторінці в Instagram української співачки, телеведучої та учасниці шоу» Холостяк 5 " Лії Лі з'явився новий допис.

Цього разу вона повідомила, що планованого весілля не буде.

"Красива була історія. Ось тільки тривала недовго... Але найпрекрасніше з неї, то кого найбільше чекаю. Знаю, що ви все бачите, все розумієте і немає сенсу приховувати. Я знайшла в собі сили і прийняла рішення піти з цих відносин!",- написала вона.

Вона також додала, що " тут міг бути довгий пост про те, що зараз відбувається всередині мене, але чесно кажучи немає ні сил, ні бажання. Ми дорослі люди, які мають право приймати рішення і бути відповідальні за них».

"Так, це було дуже непросто, ще й перебуваючи в такому становищі. Адже, ти розумієш, що тепер відповідальна за маленьке диво. Але я втомилася намагатися щось виправити, втомилася бути не такою, ходити на голках і все одно не така. Більше не хочу отримувати повідомлення від вас про нього», - скаржиться дівчина.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона зазначила, що " зробила вибір на користь нас з малюком! Вибираю жити в позитиві і щастя, то до чого звикла! Виключаючи зі свого життя-токсичних людей"»

Лія Лі вважає, що багато жінок боятися піти з відносин, тому що залишаться одні з дитиною і вже нікого не зустрінуть, і далі терплять в свою сторону негатив.

"Безглузді стереотипи, засудження з боку, які все ще живуть в нашому суспільстві, хочу, щоб ви про них забули. Ми самі вибираємо і будуємо своє життя, адже життя у нас одне, і ми гідні прожити його в любові і позитиві», - підписала вона знімок.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв " Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

Знай.ua писав, " Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, потуги з'явилися"