Почастішали скарги українців на послуги одного з найбільших державних банків України "Ощадбанк", де більшість пенсіонерів отримують свої законні виплати. Цього разу мова піде про "затримки", з якими багато громадян вже змирилися. Однак українець вирішив розповісти всю історію, як все сталося у нього.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: Знай.uа
Ощадбанк, фото: Знай.uа

"Була у мене пільга оформлена через цю помийну яму, оформив монетизацію на Приват, але залишок грошей за пільгами забирав мало не рік! І думаю все слава богу гроші перевів на норм банк, буду сам платити, і тут знову! Не зрозуміло як, заходять гроші цим ***!!! Що потрібно зробити щоб ваш банк більше ніколи не з'являвся в моєму житті?", - пише незадоволений клієнт.

Відгук клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що найближчим часом на українських автовласників чекають неприємні зміни, адже в країні подорожчає бензин. Вартість пального підніметься вже наприкінці червня. Про це свідчать дані Міністерства економіки, яке фактично регулює граничні ціни на бензин і дизельне паливо.

Виходячи з даних Мінекономіки, експерти прогнозують, що в останню декаду місяця ціни в деяких мережах піднімуться на бензин - до 30,84 грн за літр, а на дизель - до 29,23 грн за літр.

Раніше повідомляли, Ощадбанк змінив правила без попередження, Українка розповіла про втрачені гроші: "Будьте обережні".

Як повідомляв Знай.uа, українець залишився без субсидії через банк, виплати зупинили до грудня: "Роблять велику таємницю".

Знай.uа писав, українець з карткою "Ощадбанку" ледь не позбувся всього, виправдовуються хакерами: "Великий сарай, крадуть...".