На сторінці в Instagram італійського актора Мікеле Морроне, який прославився завдяки головній ролі у фільмі "365 днів", який називають польською версією "50 відтінків сірого", з'явилося нове повідомлення.

Цього разу він показав, як відпочиває на морі. 30-річний красунчик родом з Італії, який відомий не тільки як актор, але і як співак, модель і модельєр, купається, насолоджується прогулянками по пляжу і публікує свої спокусливі знімки.

До речі, на одному з фото зірка польської версії "50 Відтінків Сірого" розкриває живих ще молюсків, щоб випити їх ніжний вміст.

"Salt on my body ...(сіль на моєму тілі...)", - написав він»

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"I want to be the salt, thank you (я хочу бути сіллю, спасибі)», «Do you want to kill us? (Ти хочеш вбити нас?)», «Hey, you just dropped this. Cause you’re a king!!! (Гей, ти просто загубив це. Тому що ти король!!!)", - захоплюються його фанати в коментарях.

Однак не всім сподобалися його фото в соцмережі.

«Please change your photographer. Your gesture is like a toilet (будь ласка, зміни свого фотографа. Виглядаєш так, ніби хочеш в туалет)", - вважають критики актора.

Нагадавши, мачо Мікеле Морроне не врятував "365 днів" від провалу: фільм отримав анти-Оскар " Золоту Малину".

Як повідомляв портал " Знай.ua", італійський мачо Мікеле Морроне розбурхав бажанням зробити приємне королеві: "Ти загубився, малюк?". Мікеле Морроне несподівано заговорив про "свою" королеву

Також " Знай.ua " писав, італійський мачо Мікеле Морроне скинув весь одяг на камеру і показав свою хмарку: "Ти побачиш". Актор порадував прихильниць новою гарячою фотографією, аж слинки течуть