Олександр Пікалов порадував знімком на красивому червоному мотобайку. Відповідний пост з'явився на його соціальній мережі Instagram.

Олександр Пікалов відомий українцям завдяки своєму гумористичному таланту і незмінній ролі Віктора Януковича в пародіях "Квартал 95". Крім того, що Комік любить радувати фанатів гумором на сцені, він робить це регулярно в соціальних мережах.

Олександр Пікалов, фото з Instagram
Олександр Пікалов, фото з Instagram

В цілому, якщо подивитися на сторінку Пікалова в Instagram, то можна помітити, що гуморист захоплюється байками і в принципі має вигляд серйозного чоловіка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Пікалов продемонстрував знімок на своїй офіційній сторінці, на якій він сидить на червоному байку Ducati. Сам комік одягнений на чорній байкерській курточці і в бандані з чорними окулярами. Чоловік досить посміхається на камеру.

"Займаюся х*рнею", - повідомив він.

Незважаючи на самокритичність, Передплатники почали активно коментувати і хвалити чоловіка.

"Дукатті звичайно гармата, але твій красень тобі більше йде"; "Нічого собі х*ня"; "ви кращий", - пишуть вони.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал «Знай.ua» Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком.