Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується iнтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік, з якими зараз глава держави поділився фотографією, зроблений з вільними, амбітними і розумними українцями. Це стосується нашої молоді, чий день і святкується щорічно в останню неділю червня. У 2021 році свято припало на 27 число.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський зізнався, що всі юні українці впевнено крокують до своєї мети і також легко вирішують всілякі труднощі, які виявляються у них на шляху.

"Вільні, амбітні, розумні-це все про сучасну українську молодь. Ви впевнено рухаєтеся до своєї мети і легко долаєте будь-які труднощі. Нехай так буде завжди! Ви - надія і майбутнє нашої країни. Зі святом! З Днем молоді!", - написав Володимир Зеленський у публікації.

Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський з дружиною Оленою, фото president.gov.ua

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Всіх зі святом! Молодь - це вже сьогодення нашої держави! Успіхів Вам, пане Президенте! Ми бачимо як Ви прагнете допомагати молоді! ✅ 🤝 😊 ", "Всі вони будуть заробітчани, і не від хорошого життя", "Побільше Макдональдсів встановлюйте, а то після вишки немає де працювати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський назвав своїх конкурентів на виборах: "Мої суперники..."

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський з дружиною "відірвалися" на "Книжковому Арсеналі": "Буду читати о 5:30"

Знай.ua писав, Зеленський потужно привітав збірну України з виходом у плей-офф: "Віримо в вас!"