"МастерШеф. Селебріті" не перестає дивувати. Цього разу в 4 випуску шоу, який вийшов на екрани телевізорів 26 червня, відбулася битва найяскравіших блондинок і брюнеток України.

Полем бою стала головна кухня країни. На ній зійшлися в поєдинку Олена Шоптенко, Ірина Федишин і Світлана Вольнова, проти них вийшли брюнетки Надія Матвєєва, Мішель Андраде і Олександра Зарицька.

Першим конкурсом стала естафета, під час якої обидві команди готували вареники з картоплею під грибним соусом. На все про все учасницям виділили 40 хвилин. Найсмачнішими варениками похвалилися брюнетки.

Другий конкурс - "Кулінарний крокодил". Олені Шоптенко та Олександрі зарицькій показали страви-оригінали із зазначенням інгредієнтів. Завдання учасниць - розповісти рецепт своїй команді без слів.

Команді блондинок довелося готувала виноградно-яблучні оладки з фініковою пастою, а брюнеткам ― креветки в кокосово-томатному соусі. При цьому брюнетки помилилися-Надія Матвєєва забула, що потрібно очистити кишечник у креветок, і це змусило її розплакатися прямо над плитою. Виграли блондинки.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

У третьому конкурсі команди готували фаршировані перці під соусом бешамель, але за кухонний інвентар довелося боротися з противником. Обидві команди впоралися з цією стравою, але перемога дісталася тим, у кого вийшло смачніше - блондинкам.

У цьому випуску "МастерШеф. Celebrity» переможцями стали: Олена Шоптенко, Світлана Вольнова та Ірина Федишин.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв " Знай.ua", " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.