Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Там за його життям стежать понад 200 тисяч людей, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан. А зараз партнери стали учасниками нового випуску всіма відомого шоу "Світське життя" з телеведучою Катериною Осадчою.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

- Ні для кого не секрет, що ви колишня дружина ексглави офісу президента Володимира Зеленського Андрія Богдана. Чи була якась реакція від Андрія Богдана на вашу участь у цьому шоу?

"Ні, ніякої реакції не було. Тому що, я з колишнім чоловіком... ми ніяк відносини не підтримуємо", - каже Ганна Богдан поруч з Михайлом.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
— Чому не спілкуєтеся взагалі з колишнім чоловіком? Наскільки погано розійшлися?
"Я взагалі зі своїми колишніми хлопцями точно також ні з ким не спілкуюся, тому що я не бачу сенсу. Навіщо? Ми прийняли таке рішення розлучитися, А навіщо спілкуватися?", - додала переможниця "Холостяка".
— Ви вирішили залишити прізвище свого колишнього чоловіка, чому?

"Багато часу з документами, потрібно все міняти, паспорти...", - зізналася Анна.

Нагадаємо, Анна Богдан готова кинути "Холостяка" Заливако: "Він рахує гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако зловив кохану на крадіжці: не змогла тихо втекти

Знай.ua писав, Юля "Зайка" з "Холостяка" заговорила про кохання і показала свою дірочку