Про те, чим зараз займається Марія Кравець, дочка відомої української артистки і зірки "Квартал 95" Олени Кравець, розповіла в сторіз на своїй сторінці в Instagram її зіркова мама.

«А ось зараз, будь ласка, без паніки, мам", - підписала Марія свої фото.

На знімках дівчина, яка пробує себе в ролі фотомоделі, позує поруч з подругою в бунтарських нарядах в стилі 90-х років минулого століття.

Для фотосесії дівчата вибрали темні джинсові штани і шкіряні піджаки, які нагадують про «братків» з фільмів і серіалів тих часів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свій образ Марія доповнила яскравою сумкою-бананкою і фіолетовою банданою, яку пов'язала на пояс.

Макіяж дівчини виконаний в нюдових тонах, і тільки яскраві бірюзові стрілки на очах додають в нього сучасні нотки.

Місце для фотосесії дівчата вибрали під стать образам – чи то підворіття, чи то покинута будівля з цегляною кладкою. Хоча, цілком можливо, це просто антураж фотостудії.

Нагадаємо, ніби у Чапкіса вчилася: дочка Олени Кравець з кварталу вразила пластичністю. Цього разу Марія показала, як вперше у своєму житті взяла участь у танцювальному батлі. Варто відзначити, що танцям дочка Кравець присвятила вже не один рік.

Як повідомляв " Знай.ua", Олена Кравець з головною зіркою" кварталу " переграла Роксолану - Туреччина, зустрічай

Знай.ua писав, юна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" спантеличила дивним визнанням: "Краще, ніж наркотики"