На всесвітньо відомому велотурнірі "Тур де Франс" уболівальник з картонкою спровокував масову аварію. ДТП сталася на першому етапі велогонки "Тур де Франс" в суботу, 26 червня. Найприкріше те, що інцидент трапився в 50 метрах від фінішу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням і відео журналістів, які перебували на місці.

Аварія на "Тур де Франс", скріншот: YouTube
Аварія на "Тур де Франс", скріншот: YouTube

Падіння одного з велосипедистів, яке спричинило за ним інших, спровокував уболівальник, який підійшов занадто близько до проїжджої частини з плакатом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Гонщик Тоні Мартін був попереду, коли картонна табличка, яку витягнув чоловік з узбіччя просто перед велосипедистом, повалила його на землю. Фанат, який тримав табличку, схоже, дивився в телекамери, а не на гонщиків, які наближаються.

Сповільнена зйомка зверху дозволяє краще розглянути жахіття і масштаб події. Десятки гонщиків з найкращих команд буквально завалилися один на одного.

Багато хто отримав поранення. У багатьох спортсменів були порізи і синці, але вони продовжували їхати, хоча руки і ноги були в крові. Більшість тих, хто потрапив у аварію, не змогли продовжити турнір через травми.

Раніше повідомляли, неадекват мало не насадив маршрутника на сталевий кулак: "Я щас поліцію викличу!".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві велосипедист загинув через п'яного перехожого: "Штовхнув на дорогу".

Знай.uа писав, київських водіїв змусять вчити нові дорожні знаки: головні зміни в ДСТУ.