На сторінці в соцмережі Instagram популярної української гумористки, актриси і зірки шоу "Ліга Сміху" Ірини Сопонару з'явилася нова цікава публікація.

Цього разу вона вирішила показати, як проводить свою неділю на пляжі.

«Pure happiness! Have a great Sunday двіж (чисте щастя! Гарного вам недільного двіжа)", - підписала Ірина фото, на якому прикриває тіло молодим цуценям, схожим на вівчарку. Чий пес і хто його господар, Сопонару не уточнила.

"Це типу є пояс з собачої вовни, а є ліфон?", "Добре, хоч не стрінги з собачої вовни", - сміються в коментарях Передплатники сторінки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Я б хотів би бути на місці пса", "Я бачу страх в очах собаки», «Хоч собаці пощастило», «У собаки щасливий погляд", "У кого собачку вкрала???", "Щеня покірне, і то добре", - додають інші коментатори.

"Собака - друг людини. І собака ніколи не залишить друга в біді», - нагадують Ірині її шанувальники.

"Сладуськи!", - не стримують емоцій фанати зірки шоу "Ліга Сміху".

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.