У Росії, 23 червня, стартував Міжнародний музичний фестиваль "Жара-21". А в суботу, 26 червня, на "Жарі" пройшов концерт "Хіти-90-х". Цей захід відвідала співачка Наташа Корольова разом з чоловіком Сергієм Глушко (Тарзаном).

Відомий стиліст Анвар Очілов вирішив прокоментувати наряд на червоній доріжці зіркової парочки.

Так, артистка вийшла підкорювати червону доріжку у своєрідному вбранні.

Королева навіть пожартувала, що вони з Сергієм "япона-мама і япона-тато" в цих нарядах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А стиліст залишився незадоволений їх образом і назвав його "бомж-стайл", який вже давно підкорив західний шоу-бізнес.

""Бомж-стайл "(homeless-style) давно вже підкорив західну богему, ще з часів легендарної колекції модного дому Діор на початку "нульових". Однак всі в цей стиль давно награлися: багатошаровість, недбалість – речі з нальотом "потасканности" і їх специфічна манера носіння вийшла з моди", - пояснив Анвар Очілов.

За його словами, накидки абсолютно не підходять до нарядів під ними. І прийти в цих "мішках" на килимову доріжку було поганою витівкою. Можливо, зоряна пара хотіла скреативити своїми образами, але у них це не вийшло.

"Краще б мішки з целофану наділи, було б хоча б смішно і підійшло під окуляри чоловіка. А так страшно негарно. Якщо Наташу можна уявити красунею без цього халата - адже там під ним симпатичне плаття. То Тарзану тут не можна допомогти",- заявив стиліст.

Нагадаємо, раніше Мама Наташі Корольової зізналася, чим її засмучує Тарзан: "я помічаю..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наташа Корольова розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "це був удар"

Також «Знай.иа " писав, що Валерія перетворилася на садівника, а Ані Лорак стала "дешевкою": "Періс Хілтон на мінімалках"