Популярний український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 530 тисяч людей.

Сьогодні в планах Володимира була зустріч з дітьми від першого шлюбу з Оленою Войченко, але цьому не судилося збутися. Все через те, що колишня дружина не дає йому бачитися з сином і донькою.

За словами Остапчука, це відбувається систематично. В цей раз у нього урвався терпець і він викликав поліцію, що б вона зафіксувала порушення його батьківських прав.

"Олена Войченко систематично порушує встановлений графік побачень з дітьми. Набридло стукати в пусті двері. Викликав поліцію, щоб завіксувала систематичне порушення моїх батьківських прав. У нас равноцінні права з матір'ю. На жаль, за такі порушення вимушений буду звертатися до суду, що захистити свої права", - написав Остапчук.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Як ви вже, напевно, здогадалися з попереднього повідомлення, сьогодні мені не вдалося побачитися з дітьми. Це систематично відбувається. Я це дуже сильно переживаю, насправді. Але я все одно буду домагатися законних способів бути таким же батьком, як і моя колишня дружина",- сказав шоумен.

Українці висловили підтримку Володимиру Остапчуку в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, раніше Дружина Володимира Остапчука надихнулася після шикарного відпочинку: "ми вже вирішили..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні презентують нове вокальне шоу з призом у пів мільйона: конкурсантів оцінюватимуть одразу 100 суддів

Також «Знай.иа " писав, що Остапчук після другого одруження здивував дивним проханням: "зніміть мене..."