Збірна Чехія обіграла збірну Нідерландів в 1/8 чемпіонату Європи. Про це повідомляє портал РБК-Україна.

Чехи змогли забити два м'ячі, незважаючи на те, що" помаранчеві " здавалися фаворитами в парі і впевнено пройшли Груповий етап з трьома перемогами, посівши перше місце.

На початку матчі голландці були гостріше і небезпечніше, проте вже в середині гри ситуація вирівнялася.

Більш того, у другому таймі збірна Нідерландів залишилася в меншості через порушення Лігта. Спочатку рефері показав захиснику "жовту", але після перегляду var колір картки змінив на червоний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наприкінці другого тайму рахунок відкрив Голешев, вигравши верхову боротьбу. А також відзначився автор одного з красивих голів на Євро-2020 Патрік Шик.

Після звичайної верхової боротьби на половині поля голландців м'яч потрапив у вільну зону, де Вейналдум і Думфріс не змогли випередити Голешев, який увійшов до штрафного майданчика "помаранчевих", відпасував на Шика, а той в хід пробив у нижній ближній кут воріт Стекеленбурга - 2:0.

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Відбив пенальті: Георгій Бущан поповнив список кращих воротарів збірної України

Також «Знай.uа» писав, що капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020"